Krasslig idag men igår sjöng jag på Kafé i Gemenskap och imorgon blir det signering!

Det var så härligt att framföra soundtracklåtarna igår, även om hesheten satte lite käppar i hjulet för skönsång 🙂


Idag skulle jag ha volontärjobbat men besparar både gäster och arbetskamrater min hosta!

Istället ska jag skänka pengar till dem som behöver dem mer än jag, via organisationer som Röda Korset, UNICEF, UNHCR, Rädda Barnen och Läkare utan gränser. Det går alldeles utmärkt från soffan. Till rumänskan utanför Hemköp gick jag dock ner. TIPS: Åhléns säljer två termomuggar för 99:-. Perfekt att fylla med varm buljong och ge bort tillsammans med ett kuvert julklappspengar och ett vackert kort. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Imorgon ska jag vara frisk igen, för då går årets sista signering av stapeln. Välkomna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.