Livet och Kris Kristofferson

Det har varit lite intensivt ett tag nu, eller kanske känns det mest så eftersom jag dragits med en envis förkylning som gjort mig så himla TRÖTT. Maken och stortjejen har varit bortresta och jag och lilltjejen har haft helg. Med bortamatch, dansträning, lek med kompisar, storstädning/utrensning av rum samt loppisförsäljning. Full fart alltså.
Igår var vi på Cirkus och såg Kris Kristofferson, pappan till pärlan Bobby McGee bland annat. Han är 80 år och en berättare av rang. Föreställningen var avskalad – en man och hans gitarr. Orken tröt och rösten bröts ibland men SOM han trollband oss med sin närvaro och sina texter. En oförglömlig afton.
Nu laddar jag för helgens bokmässa i Göteborg. Och inser att jag börjar bli till åren! Klarar mig inte längre utan läsglasögon 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *