Boklördag i Sundsvall!

I fredags kväll satte jag och Catharina Ingelman-Sundberg oss på tåget norrut. Timmarna flög iväg och vi pratadepratadepratade. Catharina är en så otroligt inspirerande person och författare som sålt 2 miljoner böcker. Herregud. Nitton böcker, har hon skrivit. De tre senaste inom feelgood-genren. Ni har väl läst hennes böcker om pensionärsligan?
Vi bodde på anrika Knaust hotell, vilket var superfint, och jag låtsades vara Ambra i Simona Ahrnstedts En enda risk 🙂 LÄS!
Lennart med personal på Akademibokhandeln Vängåvan hade samlat ett helt gäng författare. Alla intervjuades på scen och sålde sedan böcker vid ett långt bokbord. Mycket bra ordnat och hög stämning bland såväl författare som besökare. 
När dagen var över gjorde jag och Catharina sällskap med Cecilia Hagen, som är aktuell med ny bok, och drack lite bubbel innan tåget rullade oss tillbaka till Stockholm. Mycket trevligt.
Är så tacksam att böckerna tar mig ut på dessa äventyr. Tack livet! 
BILDKAVALKAD!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.