Sommar, hantverkare, manus, barn och Pams Brygga

Det är lite upp och ned och hit och dit nu, livet. Men skönt. Det bästa är all hängtid jag får med äldsta dottern, som är ledig.

Manus 4 är inte långt ifrån klart nu! Igår hade jag ett långt telefonsamtal (långt = 2,5 timmar!) med lektör-Lena och i sommar ska jag göra de sista ändringarna. Finishen. Vilket känns super. Lena är en klippa och jag tycker så mycket om att förändra och förbättra texten i samarbete med henne!

Framförallt och det skönaste just nu i livet: snart är renoveringen av vårt fuktskadade badrum klart. Hantverkarna är fantastiska, men efter drygt tre veckor ska det bli skönt att inte få besök klockan 07.00 varje dag. För att inte tala om hur skönt det ska bli att ha ett fungerande badrum. Och rent!

Igår smet jag ifrån allt en liten stund och träffade ett gäng kvinnor på Pamela Anderson Alselinds brygga på Lilla Essingen. Författare och tidningsmänniskor, mest. Finfina sådana. Möjligen är det så att den här bryggan är offentlig, men den känns som Pams! Och är perfekt för att ha fest på. Allra helst i skön juni-sol med bubbel, mat och prat. För fjärde året på raken, vilket börjar likna en tradition.

    
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *