Långt frånfälle

Hallå! Eftersom min mobil varit trasig och jag inte fått till någon WordPress-app på den nya, var det längesedan jag gav ifrån mig något livstecken här. Det är nämligen från mobilen jag bloggar, inte datorn. Mycket på grund av att bilderna finns lätt tillgängliga i mobilkameran.

 

Hursomhelst. Det har varit en intensiv period. Manuset har skickats på läsning, vi har varit i Motala och vardagslivet är rätt späckat i största allmänhet såhär inför sommaren. Dessutom renoverar vi badrummet på grund av en fuktskada. Det LÅTER! Men hantverkarna är dötrevliga 🙂
Hoppas att ni har haft det fint i värmen?       

   

   

  

  

  

   

2 reaktioner på ”Långt frånfälle”

  1. Jo, jag undrar om du kan göra bilderna lite större, de syns så dåligt.

    🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.