Igår firade vi Åsa Hellbergs nya roman Gloria

Vars handling utspelar sig på Operan. Vad passar då bättre än att ha releasefesten där!
Åsa glimrade drottninglikt ikapp med guldet på väggarna och det bjöds på skönsång ur Carmen. Snittarna smakade ljuvligt och bubblet flödade. Allt var som sig bör då en härlig stjärna som Åsa släpper lös alla de bokstäver hon fått ur sig. 
Det är verkligen en stor grej, det här med att släppa en bok. Hårt arbete ligger bakom. Och Åsa är en riktig författarförebild för mig. Hon har skrivdiciplin som få och får ur sig gripande historier. Varenda gång. Heja, heja Åsa och fina förlaget Forum. Hoppas att ni säljer MULTUM! <3
Bildkavalkad! 🙂

2 reaktioner på ”Igår firade vi Åsa Hellbergs nya roman Gloria”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.