Fin recension av Morgongåvan

Pocketbloggen. Gissa om jag blev glad för de här orden:

Här har vi en riktigt spännande och otäck bok av typen ”så skulle det kunna bli på riktigt”.
Alla har vi ett förflutet och våra ”kors” att bära. Eller en ”ryggsäck” om man uttrycker det så. I den här romanen lär vi känna flera unga vuxna personer som har olika erfarenheter som de inte vill eller kan tala om, trots ett oklanderligt yttre. De gör allt, på var sitt håll, för att fixa ihop sina liv och hålla uppe en ”normal” fasad. Deras vägar korsas i storstadsvimlet och nya tankar uppstår. När det förflutna gör sig alltför påmint går det inte längre att bortse från impulserna som pockar på uppmärksamhet. Fantasierna och den verkliga världen blandas ihop och det riskerar att gå riktigt, riktigt illa,,,
Hur det går skall jag förstås inte avslöja. Det här är en kuslig bladvändarbok som är svår att släppa.

2 reaktioner på ”Fin recension av Morgongåvan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *