Snövitmusikal och Ljudboksgala

Dagarna har varit så GRÅ, den sista tiden, tycker ni inte? Lågtrycket har åtminstone gett mig huvudvärk och det har över lag känts lite deppigt. Det är dags för våren att komma hit nu och värma såväl kropp som själ, tycker jag.
Musik och vänner är två saker som får mig att må bra. Gärna i kombo med barnen. I söndags blev det just så. Jag och min gamla vän Jessica gick på musikal med våra barn (och hennes mamma). Och jag tror att vi alla uppskattade Maxim-teaterns version av den klassiska sagan Snövit. Måste säga att jag hoppades få se mer av Yohio, som inte är med så väldigt mycket (prinsen är ju inte det, så det borde jag ju ha fattat). Men NÄR han var med: JÄKLAR vilken röst!

  
Igår var jag och min författarkompis Sandra Gustafsson på Stora Ljudboksgalan på Nalen. Ett ståtligt arrangemang som bjöd på många härliga möten med kollegor samt en hel del skratt. Inte minst då Hasse Brontén spontankörde lite stand-up i väntan på att tekniken på scen skulle börja fungera. Sjukt rolig snubbe.

  
Stort grattis till Dan Buthler, Pia Printz (Jojo Moyes) och alla kvällens vinnare!
Bildkavalkad!: 

    
    
   

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.