Bokrean och vackra inslag av en dag i Stockholm!

Först: en påminnelse 🙂 

   
Idag träffade jag en 94-årig farbror på tunnelbanan som flirtade med mig på ett väldigt roligt vis, efter att jag gett honom en hand på tåget. Hans livfullhet gjorde mig så lycklig. Jag ska också ragga lammkött när jag blir 94! 
Efter ett möte på stan lunchade jag med min vän sedan ca 40 år tillbaka och det var så härligt att ses. Vi åt asiatiskt och pratade och pratade och pratade.
Sedan tog jag en lång nostalgipromenad från Sergels Torg till Kristineberg. Nostalgin började redan i Hötorgsskrapan där jag arbetade som psykolog. Där min kompis nu har sin arbetsplats!
Jag passerade Barnhusbron och en plats som betyder mycket för mig och som förekommer i såväl Morgongåvan som mitt nya manus. Staden. Spåren. Tågen. Den höga himlen. Love it!

  
Sedan gick jag förbi makens och min första lilla lägenhet intill Norr Mälarstrand och strosade vidare längs vattnet. En plats som också förekommer i mina böcker. Stockholm visade sannerligen från sin ljusaste sida.

   
 
Efter att ha korsat Rolis och den skopyntade skateparken fortsatte jag in i Fredhäll och tittade även till lägenhet två. Eller spejade från utsidan då 🙂

  
En makalös Brommasolnedgång avslutade dagen och jag är så tacksam över så mycket. Naturen. Kärleken. Livet.

  

Puss på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.