Mycket virus och för lite sömn. Men sång.

Nu är det lilldotterns tur att bli sjuk. Först huvudvärk, sedan ont i halsen och inatt svårt att andas. Så idag åkte hon till vårdcentralen med sin pappa och de skickade henne vidare till Astrid Lindgren. Det visade sig att körtlarna i halsen svullnat av något virus som också satt sig på stämbanden. Pluttan!
På plussidan finns obegränsad tillgång till glass och bra barnfilmer. 

   

Igår kväll sjöng jag med Keep It Up. Det var alldeles för längesedan. Och vi gjorde musik. Hittade på liksom 🙂 Superkul.

  
Och idag jobbade jag på Kafé Gemenskap på Söder. Och det som att – oavsett hur trött jag är – blir jag pigg av det stället. Mycket smärta men ännu mer kärlek. Människor. Älskar människor. Och att sjunga. Där också. En kollega fångade mig i trippelformat.

  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.