Ser ljuset, som 44 åring :-)

Nu är jag frisk och dottern, som fick influensan i fredags, börjar också bli bättre. Jag behöver inget annat i livet, känner jag, än hälsan och friska anhöriga ❤️
Medan mitt manus blir läst, läser jag andras böcker när jag inte vabbar eller jobbar på Kafé i Gemenskap (eller tittar på Modern Family med sjukdottern :-)). Glömmer i perioder hur viktigt det är att läsa för att kunna skriva. Och hur bra det är för själen!
Nu läser jag Birgitta Backlunds självbiografiska bok Blondie. Hon berättade om sin historia på Kafét igår och berörde oss alla in till hjärteroten. Den kvinnan är ett vandrande hopp. Så jäkla stark. Och fin.

   
 Och så har jag fyllt 44. Skönt. Gillade aldrig riktigt att vara 43. Är EGENTLIGEN 24. Vad jag gillar är att bli utbjuden. Som igår. Av maken. Den sydamerikanska restaurangen Supper var en hit! Mysig miljö, trevlig personal, god mat och drinkar to die for.  

   

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.