Jag har blivit volontär

Idag har jag gjort mitt första arbetspass på Kafé i Gemenskap på Söder. Detta efter att ha varit där som författare och presenterat mina böcker en gång och provjobbat en annan. 

Jag är så glad över det här. Kafét är en kyrklig, finfin verksamhet och deras arbete viktigare än någonsin, nu när så många saknar tak över huvudet i kylan. Jag är så tacksam över att få vara där och bidra med något litet. Över att få träffa människorna som kommer dit och de som jobbar där. Idag fick jag också bidra med några sånger, vid sidan av kaféarbetandet.

I övrigt skriver jag. Planerar saker jag inte kan berätta om ännu. Musicerar. Hänger med mina nära och kära. Och. Inte minst. Njuter av ett Stockholm klätt i vinterskrud <3

   
    
   

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *