Författarjulbord på Gondolen

Igår gick det årliga julbordet på Gondolen av stapeln. Så himla trevligt. Och GOTT. Är fortfarande mätt av de vegetariska rätter som kom in på löpande band till mig. Fantastiskt!

Och så är det ju himla fint att få prata med kollegor. Författandet är ett ensamt yrke (mestadels, dock inte i jultider :-)), så det är härligt att få ses och ”prata av sig” någon gång ibland <3 På bilderna nedan figurerar: Åsa Schwartz Ahlin, Manne Fagerlind, Lars Rambe, Catharina Ingelman Sundberg, Carin Gerhardsen, Åsa Hellberg, Anne Liljeroth, Pamela Andersson, Magnus Jahnson, Sandra Gustafsson, Varg Gyllander, Pernilla Alm, Simona Ahrnstedt och undertecknad. julbord1julbord4IMG_1576.JPGIMG_1603.JPG

1 reaktion på ”Författarjulbord på Gondolen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *