Nu har Hitta hem kommit som pocket!

Hurra! Nu har min tredje bok Hitta hem blivit pocket och hittat hem till mig i form av författarexemplar från Massolit Förlag. Är så GLAD över detta. Och över blurbs som: ”Girlpower spöar hopplösheten” 🙂

Boken finns till exempel att köpa på Pocket Shop, Akademibokhandeln och i nätbokhandeln förstås, som hos AdLibris.

Igår fick jag rapport på Instagram att den redan hunnit införskaffas – så himla kul! Ser ni den, skaffar den eller rent av har läst den – så hör av er vetja. Gärna med bildbevis. Det är så härligt att höra (och se!).

Jag hoppas att min tredje bebis nu når många nya läsare och att soundtracket Coming Home som vi i Keep it Up gjorde (det finns en länk till Spotify i boken – och HÄR) får många nya lyssnare!
Hitta hem pocket

2 reaktioner på ”Nu har Hitta hem kommit som pocket!”

  1. Har precis beställt en pocket av Hitta hem från Adlibris. Sitter på bussen till Öland och läste just ut Det enda rätta bara för att inse att det finns en fortsättning som jag inte har och att det återstår drygt 3 tim av resan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *