Me, myself och manus. Och skolavslutning!

De senaste dagarna har det inte blivit mycket skrivet eftersom jag har haft fullt upp med mig själv. Herregud. Jag har klippt mig, varit hos naprapaten, på vårdcentralen (litet problem som inte var något problem), hos tandläkaren och hos optikern. Vilket resulterade i läsglasögon. Man är helt klart inte purung längre …

Men läst har jag gjort. Jag har läst ut FANTASTISKA Låt mig ta din hand av agenturkollegan Tove Alsterdal (läs, läs, läs) och jag har påbörjat Carina Bergfeldts Sju dagar kvar att leva.

Och så har vi haft skolavslutning. Det är lika vackert varje år tycker jag. Sång, tårtor, blommor och sommarstissiga små barn. Vi firade med att åka till Rosenhill på Ekerö och äta lunch. Bra veganmat och skön atmosfär.

Men IDAG. Då är det jag och manus. Och brillorna. Och fönsterputsarna, men det är en annan historia. Kram på er!

(Den sista bilden tog jag på en promenad igår kväll. Visst är det VACKERT ute?!)

LäsglasFrissorTårtaSommar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.