Galet intensiv men väldigt rolig musik- och mammahelg!

Jag hoppade upp tidigt i lördags morse (06.45 är tidigt för mig) för att åka ut till Djurgården och rodda/soundchecka inför kvällens spelning. Den gick nämligen av stapeln på vackra Rosendals Wärdshus. På en fest anordnad av en av Sveriges mest beundrade (och mest påpassade) personer, tror jag. Jag tycker åtminstone att han är alldeles brilliant! Men eftersom jag inte vet hur hemlig han är vågar jag inte skriva ut hans namn, såhär offentligt 🙂

Jag och familjen laddade sedan upp på Andys Lekland i Sickla. Vilket var en URBOTA dålig idé. Men barnen hade kul.

Spelningen blev väldigt rolig och trevlig på alla sätt och vis. Jag är så glad och tacksam över allt roligt livet bjuder på just nu!

I går hade dottern cirkusuppvisning. Så fint. Den här modern firade mors dag just genom att bara vara mamma. Och genom att ringa och skicka blommor till min egen <3 Önskar er en fin start på veckan. På snart återhörande! Bildkavalkad: Rosendal
CirkusBlommorKort 2Muffins

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.