Vackra koppar, fina möten och en eländig fästing

Igår var en sådär riktigt bra dag. Solig. Trevligt sällskap på tunnelbanan, en morgonpromenad i ett vaknande Stockholm från Hötorget till Stureplan, kaffe på Starbucks, smärtlindrande naprapat-besök, långlunch med god gammal vän och två slupmässigt snabba och upplyftande möten med bekanta på stan. Sedan fixade jag lite med manuset och skickade det till en VIR (very imortant reader) innan jag tog ett litet extrabarn med hem (som varje dag den här veckan), lagade mat och tillverkade tallkotte-barometrar och avslutade dagen med en mörk rom med mannen i solnedgången på balkongen.

Sedan hittade vi en fästig alldeles över ögat på Barbie och dottern började känna sig krasslig och idyllen blev en smula mindre idyllisk 🙂

Och så de finaste kopparna EVER. Som jag ska införskaffa alldeles inom kort.

Ha en finfin dag folks!
BarbiefästingTallkottebarometerBok-koppar

2 reaktioner på ”Vackra koppar, fina möten och en eländig fästing”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.