Igår hade jag finbesök av vegangurun Mattias Kristiansson

Han kom hem till mig och intervjuade mig för sin tidning Vego.

Mattias brinner för mat och är en fantastiskt driven person som inspirerar något alldeles galet mycket. Han driver bland annat bloggen Vegoriket och har skrivit bökerna Bake my day (ljuvlig bakbok och blogg, dock ej vego) och Vego, vegansk mat för alla tillfällen. Otroligt fina böcker!

Jag hade grym prestationsångest innan Mattias kom eftersom jag hade lovat honom lunch. Herregud! Jag, som är alldeles nyvegan, skulle bjuda The Vego-lord på mat. Smart …

Hursomhelst. Han åt. Och såg glad ut under tiden, så jag hoppas att jag inte gjorde bort mig helt 🙂

Resultatet av vårt möte presenterar jag när det är dags. Ha en fin dag kära bloggläsare <3 IMG_3635.JPG

IMG_3636.JPG

IMG_3637.JPG

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *