Om vår spelning på Engelen i lördags

JÄKLAR vad roligt det var!

Hela grejen kändes som en rätt stor utmaning, eftersom vi aldrig förr spelat där en lördag och vi förstått att det behöver vara bra tryck i låtarna från början till slut. Vi behövde alltså plocka bort vårt älskade, softa och inledande aukustiska set och istället repa in ett rockrökarset med låtar som Highway to hell, I love rock´n´roll, Pride osv.

Dessutom fick vi ett kort extragig på Kolingen (bottenvåningen på Engelen) INNAN själva spleningen. Fem set på raken har vi aldrig förr spelat. Och det vi då valde att spela på denna företagsfest blev rockrökarsetet eftersom temat var after ski 🙂

Sedan gick vi – väldigt uppvärmda, rent av dösvettiga – upp och körde våra fyra set uppe på Engelen. Och det var fantastiskt. Mycket folk hela kvällen och vi körde knappt i diket alls.

När Stommen kom upp i slutet av kvällen var stämningen hög, både på scen och i publiken (tror och hoppas jag). Han är ta mig tusan den finaste gästartist någon kan tänka sig.

Och Stonecakelåtarna! Ain’t no reason lyfte taket och Tuesday Afternoon med allsång var tårframkallande. Är så oerhört glad och tacksam över att få hålla på med det här. Tack för det livet. Värt både trötthet och träningsvärk idag!

Bildkavalkad:
Stommen Engelen
Engelen 1Engelen 2Engelen 3Engelen 4

1 reaktion på ”Om vår spelning på Engelen i lördags”

  1. Pingback: Min första vecka som vegan — Susanne Boll

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *