Jag ska inte dö idag

Nej, det ska hon inte. Pamela Andersson Alselind. Inte imorgon heller. Och inte dagen därefter. Inte nästa dag. Inte heller nästa. OCH SÅ VIDARE!

För den där ”tumörfan”, som satt sig i huvudet ska få sig en rejäl match. I dagsläget leder Pam och jag har en känsla av att hon kommer vinna. Hon måste vinna. Hon ska vinna. För jag vet ingen som har så mycket liv i sig <3 Jag recenserar ju EGENTLIGEN inte böcker, allra helst inte vänners. Men vad vore regler utan undantag? Nu har jag läst ut älskade, starka, roliga, smarta, goa och dösnygga Pamelas bok Jag ska inte dö idag.

Tårarna trillar visserligen, men det jag trodde skulle vara en tung bok om döden var snarare en stärkande bok om livet. Om att omfamna det. Leva i nuet. Acceptera det som inte går att förändra, men kämpa för det som är möjligt. Stenhårt.

Läs! Alla!

Och Pam. Du är alldeles briljant och helt fantastisk. FUCK CANCER.
Pam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *