Idag släpps min tredje bok, Hitta hem

Det känns precis lika högtidligt och pirrigt som förra gången. Och gången innan det.

Och nej, jag har inte mognat så pass eller coolat till mig mer än att jag blir JÄTTEGLAD om ni skickar bilder på boken till mig från er lokala bokhandlare. Eller vilken bokhandlare som helst :-)

Hitta hem och mina kvinnor – Helmi, Dina och Yvonne – är alltså reda att möta världen.

Livet har farit hårt fram mot dem allihop och i bokens början befinner de på botten. På olika sätt.

Frågan är om de är redo för den andra chans till liv som de ställs inför? Om de har förmågan och modet att öppna upp för det. För andra människor. För vänskapen och kärleken.

För det är ju så vi växer och blir till, vi människor. I relation till andra. Genom att spegla oss i andra. Från det att vi är små bebisar, jollrande i någon förälders famn. Medan vi växer upp och får vänner. Blir kära. Vi förändras. Vi växer. Kanske snubblar vi till, faller och hamnar på terapisoffan, eftersom relationer också kan vara krångliga och gå i kras och då behöver man ett proffs att spegla sig i.

Hur som helst så är vi kanske inte alltid den vi förväntar oss att vara, när vi ser oss i den där spegeln som är en annan människa. Och hos den vi förväntar oss minst kanske vi hittar det mesta. Det bästa. Opposite attracts och ensam är inte så himla stark. Det får Helmi, Dina och Yvonne på olika vis erfara …

Kvinnornas livsöden i Hitta hem knyts sakta samman. Men i bakgrunden lurar ett hot. Och en hämnd, som kanske inte alltid är så ljuv?

Här kan man läsa mer om handlingen.

Och här kan man klicka hem boken. Och här. Och här. Och här! (Finns den inte idag bör den finnas imorgon.)

Hoppas att min bok hittar hem (ja-a då, så fyndig får man vara på sin egen blogg) till er bokhylla. Och att ni tycker om den (och mina kvinnor) lika mycket som jag!

Låt mig gärna veta genom en kommentar, då blir jag jätteglad.

17 reaktioner på ”Idag släpps min tredje bok, Hitta hem”

  1. Pingback: Hitta hem | Lotta Lexéns blogg

  2. Grattis.
    Jag ska köpa den i dag
    och ser fram mot som jag
    förstår spännande läsning.
    Evert

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.