Läser korrektur. Galet fokuserat och väldans strängt!

På måndag ska det vara tillbaka på förlaget och i helgen ska vi packa vårt hem inför flytt.

Jag pendlar mellan att vara alldeles jättekritisk till vartenda ord jag fått ur mig, till att komma på mig själv med att ”lustläsa” litegrann, emellanåt. I och för sig hela tiden med en linjal under varje rad för att inte missa något ord, för att inte missa någon miss i manuset.

Pendlar också mellan tacksamheten över att få chansen att släppa ännu en bok (enorm!) och pirrigheten i att den kommer att bli läst. Snart.

Nu är sista chansen för mig att se till att den blir PERFEKT. Att det blir den omskakande och berörande berättelse jag vill att Hitta hem ska bli ❤️

20140227-154508.jpg

20140227-154533.jpg

2 reaktioner på ”Läser korrektur. Galet fokuserat och väldans strängt!”

  1. Oj. Splitvision. Att packa ett hem gör sig ju inte i brådrasket och tid krävs också för manuset. Hoppas bara att du inte tappar bort din sug som jag gjort dom sista dagarna … den måste ligga här nånstans 😉
    Hejja!
    Ingrid

  2. Det där suget! Är rädd att tappa det pga stressen, men det är nog känsligare när man skriver. Nu är det mer bara att kämpa på. Hoppas du hittar tillbaka till det! Och själv hoppas jag hitta nästa GENIALA bokide. Kram! Och tack 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.