4 reaktioner på ”Det enda rätta kommer i pocket!”

  1. Får börja med att säga Grattis till dina kommande boksläpp o att det verkligen e stort att få komma ut i pocket!!! Vore verkligen kul att få ett sådant signerat ex. för det finns inget större för en Pockethexa <;-D

    Nu till det här med dina spelningar på Engelen, jag vet inte hur det går till men jag o min Oumbelige make vi lyckas precis missa dem igen (beror på att han arb. inom vården o e inte ledig när alla andra e det o jag klarar inte av sådan utflykter utan hjälp). Den här gången trodde jag att jag hade koll på spelningarna men tydligen var ni inte där fram till lördagen då vi var där… e nämligen så nyfiken på att få höra dig sjunga nu när jag har läst din bok. Måste bara säga att du har verkligen ett passande namn, många bollar i luften…

    Kramis från en Pockethexa som tyvärr inte kan komma till speln. nu heller men hoppas att det kommer fler tillfällen för jag/vi e trogna Engelen besökare.
    Lycka till med nya boksläppen o jag hoppas att jag kan få en inbjudan om det blir något releaseparty för jag e ett troget fan <3!!! Ses!?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.