Forskning om förlossningsdepression. ”Endast du kan berätta”. Möjlighet att delta i studie!

Detta blir ett ovanligt inlägg på min blogg, jag vet, men frågan är viktig. Enormt viktig!

Jag har berört ämnet tidigare

Majoriteten av kvinnorna som drabbas söker inte den hjälp som finns att tillgå. Målet med den här forskningen är att förstå detta bättre för att i förlängningen kunna bidra till att kvinnor får den hjälp, vård och det stöd de behöver.

När jag idag blev kontaktad en psykologkandidat vid Lunds Universitet kände jag att jag vill hjälpa till att söka deltagare till den här studien. Så. Läs gärna detta och fundera på om du, eller kanske någon du känner, vill vara med:

”Just nu söker vi deltagare till en studie vid Lunds Universitet som undersöker vad det innebär att må psykiskt dåligt i samband med att ha fött barn och varför så få mödrar söker hjälp för detta. Känner du igen dig eller vet någon som gör?

Din hjälp är ovärderlig för oss! Utan er har vi ingen möjlighet att driva forskningen framåt och genom kunskap kämpa för att minska den växande psykiska ohälsan hos moder, barn och familj.”

För kontaktuppgifter och mer information – klicka på länken!

20131125-174848.jpg

20131125-175739.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *