Sällan har en vecka varit så omvälvande som förra

I måndags kväll skrev vi kontrakt på nya huset efter en intensiv budgivning under dagen.

I tisdags reste mannen bort och jag var ensam med tjejerna – och mina darriga Bokens Dag-nerver – tills jag åkte i torsdags. Under torsdagen var alltså varken jag eller maken i stan. Vilket kändes urjobbigt. Vi hade back-up om något skulle ha hänt tjejerna, men ändå. Läskigt.

Och så själva torsdagskvällen då. Den vet ni ju allt om 🙂

Fredag: möte med arkitekt i Motala fredag förmiddag och lunch med ”gamla” familjen innan jag styrde kosan hem igen.

I lördags hade vi möte med mäklaren som ska sälja vårt nuvarande hus. Lite presentinköp och kalas. Och tre timmars möte med nya husets nuvarande ägare om möbler vi eventuellt ska köpa loss.

Söndag. Hemmaröj och planering av stora nyahusrenoveringen samt minirenoveringen av nuvarande hus inför fotografering och visning. Alldeles snart. Aldrig har vi skrivit så långa listor!

Jag gjorde en sån där riktigt långkoksgryta igår också. Till far. I fyra timmar puttrade min gastronomiska skapelse. Urgod. Dessvärre blev middagen ett enda kaos. Av olika anledningar …

Kvällen anslutades med att hantverkarens hund kissade ner vår matta. Barbie var livrädd. Och undertecknad slut som artist.

Dock inte för slut för att – alldeles för sent – sätta igång att googla ”trettiotalskök”, ”inredning trettiotal” och annat renoveroveringsmatnyttigt 🙂

Idag. Häng med treårig granne med spricka i foten. Och Barbie Boll såklart <3 20131111-095630.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *