Har just blivit intervjuad av Boksmakarna

Jens och Jonas – två (av tre) fina, drivna och väldigt långa herrar (1,99 centimeter var) förvandlade idag mitt vardagsrum till en radiostudio. Om en vecka kommer de att starta upp podcasten Boksmakarna, ett superspännande projekt som vi kommer att höra mycket om framöver!

Här är länken till dem. Just nu bara innehållandes loggan, men den 17:e blir det urpremiär och då vill jag att ni minns vem som först gav er tipset om denna eminenta sida 🙂

Jag var nervös innan, eftersom detta var mitt livs andra ljudintervju. Men nervositeten lade sig snabbt när Jens började ställa sina frågor. Väldigt personliga och tankeväckande sådana. Jag glömde nästan bort både lurar och mikrofon och vi hamnade istället i ett samtal som hade kunna pågå länge.

20131010-123514.jpg

20131010-123528.jpg

20131010-123541.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *