Nya minnen, nya mål

Igår när jag kom hem till mina älsklingar kände jag att jag kanske aldrig kommer att lämna dem igen. Någonsin. Idag bokade jag rum till nästa års bokmässa …

Inte vet jag om jag får åka. Vad jag vet är att jag måste prestera något för att få göra det, så här ska skrivas. Manus ska lämnas den 20 oktober och sedan drar redigeringen igång på allvar.

Inte vet jag heller om det är första och sista gången jag hänger i taket, men nu har jag gjort det och DET är något att berätta för barnbarnen om jag får några 🙂

Jag är så oerhört tacksam för att jag får göra det här. Över alla nya upplevelser och framförallt över alla människor jag har förmånen att få möta. Jag är småkär i halva bokbranschen. Så många brinnande, varma och roliga typer. Det är en YNNEST att få vara med, vilket jag hoppas få vara ett tag till <3 Nu: ensamhet, soffa och dator. Ett år till. Sedan kör vi igen! Sällskapet. 20130930-105633.jpgTaket!

20130930-105656.jpg

6 reaktioner på ”Nya minnen, nya mål”

  1. Visst är den härlig. Den där förälskelsen som pirrar i kroppen efter fyra fantastiska dagar. Jag förstår precis hur du känner och ser fram emot kommande böcker. Många! 🙂
    Kram
    Jenny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.