Hej bloggen! Long time no see. Men i helgen signerar jag i Sigtuna och säljer böcker på Världens längsta bokbord. Då ses vi. Om ni vill.

Det är Litteraturfestival i Sigtuna på lördag, så jag hoppas att det blir mycket liv och rörelse! Lars Rambe och jag (ok, och ytterligare några författare) signerar våra böcker i bokhandeln klockan 11-13. Komsi komsi 🙂

På söndagens Bokbord – avslutningen på Stockholms Kulturfestival – står jag ungefär samma tid, tänkte jag. I HOI:s monter. Men säkert fastnar jag och blir kvar längre än så. Det brukar ju vara en vansinnigt trevlig tillställning.

Hoppas vi ses!

För övrigt håller jag, såhär de sista (skrivande) semesterdagarna, på att planera en intensiv bok- (och band!)höst. Återkommer med mer info, men börjar med en teaser:

20130813-144455.jpg

Och vilken sommar vi har haft! En del av mig vill aldrig att den ska ta slut medan en annan LÄNGTAR efter hösten.

På snart återhörande! /Eder författar-Boll i bokdjungeln

20130813-150057.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.