Förkyld dag hemma med Barbie, skrivflow, Polly Rocks-godis och krossade illusioner

Vaknade genomrisig med extremt stort skrivbehov. Det har blivit alldeles för lite skrivet den sista tiden, nämligen. Det händer så himla mycket annat kul (och mindre kul, som sjuka barn). Men nu har jag flow och hela den här veckan ska gå i skrivandets tecken. Är planen 🙂

Mål: ha manus tre klart innan sommaren är över!

Barbsan får mig att lyfta blicken emellanåt. Här med en kär kompis som heter Sigge <3 20130610-193411.jpg
Eftersom hela hjärnan varit snorig idag har jag fått ta till tunga grejer för att orka: Polly Rocks – Dregen edition. Bästa godiset. Lite Cola och kaffe på det och några sidor blev skrivna!

Och så blev jag så himla glad när jag såg den här reklamen i bannern på min msn-startsida på datorn. Inte bara Det enda rätta, utan även Morgongåvan. Och Sandras Svedd!

20130610-193423.jpg

Men vet ni vad jag till min stora besvikelse fick veta?! Reklamen i den där bannern styrs av vad min ip-adress gillar. Eller vad jag söker på och sysslar med via datorn. Hmmmm. Lite läbbigt. Vad ser ni?

Nu börjar jag misstänka att det bara är hos mig Det enda rätta dyker upp som marginalen-reklam på Facebook… Vet någon?

2 reaktioner på ”Förkyld dag hemma med Barbie, skrivflow, Polly Rocks-godis och krossade illusioner”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *