Min nationaldag

…har spenderats i eller alldeles i närheten av hemmet pga småförkyld dotter och en man som jobbat heldag. Vi hade det helt enkelt bäst hemma och firandet sträckte sig till att jag pekade på skogen som börjar där tomten slutar och sa till tjejerna: ”Titta vilket land vi bor i.” Och så grillade vi korv och drack lite rosa bubbel när mannen kom hem. Gott nog och mysigt så 🙂

Dagens lektyr:

20130606-232452.jpg

4 reaktioner på ”Min nationaldag”

  1. Själv började jag lösa din bok på nationaldagen!
    Oj vilken spännande, välskriven och fängslande bok! Hade verkligen svårt att sluta, men var så illa tvungen att jobba igår och förväntades umgås med barn idag. Fick äntligen några minuter att avsluta den nu!
    Så stort tack för boken, den gick mig att tänka en hel del! Stor kram T

  2. Vad är det för en bok? 🙂
    Läste ut din på ett par dagar (jag vet – det är ett elände att det man lagt ner ett par års arbete på slukas på några timmar!). Mina komplimanger för ett mycket välkomponerat, välskrivet och spännande drama med engagerande karaktärer och intressanta livsfrågor.
    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *