Sommarfrukost med Grand Agency på Nobis Hotel

Nu är sommaren infirad och det var fantastiskt trevligt och roligt att träffa mina agentförfattarkollegor. Tänk att jag vågar säga det nu: Författarkollegor. Som Lina Forss, Catharina Ingelman-Sundberg, Åsa Anderberg-Strollo, Mats Strandberg, Lars Rambe, Peter Stjernström, Håkan Östlundh med flera.

Såhär presenteras jag nu hos Grand Agency. ”Life decisions, love and sex”. Det känns mäktigt och märkligt att läsa om sig själv på engelska – inte minst boktitlarna: ”The right decisions” och ”The Dower”.

Mats Strandberg önskade mig välkommen till familjen och det är just så det känns – som att jag hamnat i ett stort och varmt sammanhang med litterära syskon och – inte minst – föräldrar, i Lena, Maria och de andra Grandmedarbetarna. Fint!

Mamma och mamma talade om vikten av att fira och gav oss varsin flaska bubbel. Med liten fira-pingla på 🙂

20130605-113454.jpg

20130605-113506.jpg

20130605-113517.jpg

20130605-113600.jpg
Nu är jag tillbaka i förorten med min lilla krassliga femåring. Med ännu ett fint minne.

2 reaktioner på ”Sommarfrukost med Grand Agency på Nobis Hotel”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *