Bokliv vs musikliv

Den sista tiden har boklivet dominerat helt – dagar som nätter – och jag dras med en konstant känsla av att inte räcka till, inte hinna med. Det här med att sjunga i två band och repa två kvällar i veckan är otroligt roligt, men lite svårt att få till!

Det är en klurig ekvation att få ihop ibland, livet. Roligt, snurrigt och emellanåt fullständigt utmattande. Allra helst med en liten dotter som ofta är sjuk (inte allvarligt, tack och lov), vilket innebär vakna nätter (som inatt) och vab-dagar (som idag). Vilka i och för sig är väldigt mysiga eftersom jag är soffpotatisen personifierad och har fått hemmaråttor till barn :-).

Tröttheten gör att orden hoppar runt och meningarna blir knasiga. Med tröttdimmig hjärna svarade jag på intervjufrågor via mail idag. Det ska bli VÄLDIGT spännande att läsa resultatet. Det kanske är lika bra att jag inte hinner skriva så mycket på manus tre för tillfället …

Så. Jag klagar inte och jag lever på många sätt i en dröm. Ville bara få det ur mig. Vi hörs en imorgon. Nu åker jag och sjunger!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.