Jag + Grand Agency = sant. Jag snurrar med och håller i den imaginära hatten!

Jag har hållit det hemligt ett tag, men nu så är det alltså offentligt. Jag har blivit med litterär agent och min bok har fått den preliminära översättningen The Right Decisions.

Jag är så glad över samarbetet med Grand Agency. På så många sätt. Dels har jag sett hur de jobbat med andra författare – som Åsa Hellberg, Lars Rambe, Sara B Elfgren & Mats Strandberg, Lina Forss och Varg Gyllander, för att nämna några – men också för att vi klickade personligen (och litterärt förstås).

Det händer så mycket roligt nu att jag knappt hänger med själv, men det känns fantastiskt. Jag tror att det jag upplever kallas flow 🙂

Såhär prestenteras jag hos Grand Agency:
GrandpresentationA big and warm welcome to the agency’s new author, Susanne Boll. Susanne Boll writes stories about the big choices in life and about passionate love. Just recently her second book, The Right Decisions (Damm publisher) was published. A book impossible to put down, about three women who all have complicated lives. They have to make decisions, the right and big decisions.

Det här ska bli så roligt. Nu kör vi så det ryker!

27 reaktioner på ”Jag + Grand Agency = sant. Jag snurrar med och håller i den imaginära hatten!”

  1. Hurra, och jag kan möjligtvis verkar tjatig med det där utropet, men jag är så glad för att vi är kollegor och för att det händer så mycket spännande för dig just nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.