Book of Hope i Kungsträdgården idag!

Såhär beskrivs dagen på Barncancerfondens hemsida:

Book of Hope – böcker i kampen mot barncancer!

Onsdag 22 maj arrangeras Book of Hope i Kungsträdgården i Stockholm. Ett tjugotal författare signerar sina böcker som de – eller deras förlag – har skänkt till Barncancerfonden. Kungsträdgårdens besökare är välkomna att bidra med minst 50 kronor till kampen mot barncancer och samtidigt få en bok signerad av sin favoritförfattare.

Medverkande författare är bland andra Stefan Einhorn, Agneta Sjödin, Herman Lindqvist, Nina Jansdotter och Viveca Sten. På Lilla scenen intervjuas författarna av Sofia Wistam och eventet pågår kl. 11:00-18:00.

Medverkar gör också mina författarkompisar Simona Ahrnstedt, Åsa Hellberg, Lars Rambe och några till. Dag Öhrlund är tillsammans med sin skrivkollega Dan Buthler initiativtagare till det här fantastiska eventet.

Jag ska dit! Ska du?
book_of_hope_kollage_474

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.