Det enda rätta har nått sina första läsare

Det är pirrigt nu. Det enda rätta har redan i dagarna nått ganska många bokpassionerade ”förhandsläsare” och omdömen trillar in på Facebook och Twitter (där den fått en hashtag av Fru Booked: #bookedendaratta).

Än så länge har orden om boken mestadels varit fina, vilket känns fantastiskt!

Och lite overkligt.

Jag fick faktiskt hjärtklappning när helgens ReadTreatdeltagare satt med min bok i handen. Min tjocka fina bebis med det vackra omslaget. Den bok de ska diskutera på sin nästa bokcirkel!

Jag signerade så pennan glödde och insåg att SHIT – den här boken kommer faktiskt att läsas av en massa människor. Spridas bra mycket snabbare än min ”late-bloomer” Morgongåvan gjorde. Människor jag aldrig har träffat kommer, redan i dagarna, att recensera den. Bokcirkla om den. Benämna mig ”författaren”! (Har svårt att vänja mig 🙂 )

Allt är fantastiskt, härligt och en dröm som slår in.

Men tänk om inte alla älskar boken lika förbehållslöst som jag!?

Gaaaaah!

Och då är det ändå några veckor kvar tills den släpps på riktigt.

Dubbelgaaaaah!

Och sedan blir det recensionsdag.

Trippelgaaaaah!

Nej, nu får jag sluta. Fortsätta njuta.

För det gör jag. Var bara tvungen att bloggpysa lite.

På det stora hela:

DRÖMMEN SLÅR IN.

NU!

21 reaktioner på ”Det enda rätta har nått sina första läsare”

 1. Alla känslor på en och samma gång va?!

  Jag ser mycket fram emot att läsa! Morgongåvan var spännande och jag får för mig att den här är ännu mer tillskruvad. Det är i alla fall så jag tolkar omdömena om den:)

  /Anna

 2. Det blir bra. En del kommer älska. En del kommer hata. En stor del kommer inte säga ngt alls. Och är inte det fantastiskt? Att något du har gjort väcker så mycket olika hos folk? Jag längtar!!!

 3. Har precis läst ut din bok jag fått via Booked.nu

  vilken bok! Kunde inte lägga den ifrån mig och hade jag kunnat hade jag suttit med den varje sekund tills den var utläst men jobbet kräver ju sitt 🙂

  Jag älskar verkligen när författaren, i detta fall du, går på djupet när det gäller personerna så att det känns som om man känner dem.

  Och även om jag inte (lyckligtvis) har varit med om någon av de situationer du beskriver i boken så känns de så … nära.. vardagliga… verkliga…saker som kan hända vem som helst.
  Led med Maria och hennes rädsla för den växande knölen, förstod på nåt sätt hennes förvirrade försök att fly verkligheten.
  Kunde förstå Isabelles känslor inför sin ungdomskärlek och blev nog ändå glad att det blev som det blev.

  Helmi däremot…..henne kunde jag inte känna någon sympati för över huvudtaget.. och det är ju en charm i sig att få fram det med det skrivna ordet. Verkligeten är ju så att alla kan inte tycka om alla.

  Boken jag hade lyckan att få läsa lämnar jag vidare till tjejerna i min bokklubb så att de också får läsa ”Det enda rätta”

 4. Åh, om du anar hur glad jag blir över dina ord! Inte så många har läst manus och då blir den första läsarresponsen jätteviktig. Tack för att du delade med dig!

 5. 🙂 Varsågod. Alltid roligare att skriva nåt när det är positivt och kul att få lite feedback från dig.
  Har även gjort ett inlägg på min blogg

 6. Åååh tack för att du skrev denna bok!
  Jag är en av de lyckliga som fått chansen att förhandsläsa ”Det enda rätta” och jag fastnade i den direkt och fick ångest när jag ”märkte” att den höll på att ta slut!
  Vad händer sen?! Jag känner ju Helmi, Maria och Isabelle nu och saknar dem redan haha. Och Anna då, hur gick det för henne!?

  Precis publicerat en recension i min blogg. Och ser fram emot att få läsa fler av dina alster!

 7. Vaknar till dina ord och en strålande sol. Det blir nog en bra dag det här 🙂 Jag skriver just nu på uppföljaren där åtminstone några av personerna får en fortsatt historia. Dock inte alla…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.