Internationella kvinnodagen. Mejla ministern!

Det har jag gjort. Genom att klicka på den här länken till Action Aid och ett färdigskrivet mail till Gunilla Carlsson.

Superenkelt. Och detta alltså för att:

”Gunilla Carlsson har uttalat sitt stöd för ett specifikt jämställdhetsmål (toppen!) och har en stor och viktig uppgift i att driva på och övertyga sina kollegor i FN-panelen. De nya utvecklingsmålen måste innehålla ett särskilt jämställdhetsmål där målsättningen att bekämpa våld mot kvinnor är en av prioriteringarna. Därutöver måste samtliga nya mål genomsyras av ett genderperspektiv med tydliga målsättningar och indikatorer för mätning och uppföljning.

Uppmana henne att driva igenom att panelens rapport till FNs generalsekreterare i maj skickar en tydlig signal om att kvinnors rättigheter, halva jordens befolknings rättigheter, blir högsta prioritet i kampen mot fattigdom!”

Heja Gunilla!

1 reaktion på ”Internationella kvinnodagen. Mejla ministern!”

  1. Pingback: 8 mars 2013 | Simona Ahrnstedt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.