Citymöten, piff och korr

Min man jobbar ju helg och det innebär att han är ledig vissa fredagar. Som idag.

DÅ. Då passar jag på att göra allt som jag annars inte kan – gå på möten, till frissan och lite annat fix – eftersom jag är stuck i min förort med älskade Barbie Boll som inte får vara ensam hemma så länge.

Det innebär också att jag klär upp mig lite och känner mig VIKTIG på ett helt annat sätt än den viktighet jag känner som skrivande och hemjobbande matte i myskläder 🙂

Trevligt är vad det är!

Och så har jag suttit på fik och börjat gå igenom korret som en extern korrläsare redan manglat. Skäms lite när jag ser hur jag skrivit ”en sköterskan”, ”de rödmålande läpparna”, otaliga upprepningar och solstolar istället för solstrålar. Eller hur det nu var. Och till exempel. Jösses!

Men jag sträcker på mig också. Viftar lite med bunten och hoppas att någon ska se och förstå: Jag har skrivit en bok. En TILL. Den har svettats fram, blir skitfin och en bra bit över 300 sidor. TJOHO!

Och fredag är det. Cyberpuss till er alla därute i bloggosfären. Hoppas ni får en fin helg!

(Startade dagen med att snutta koffein i pipmugg med mina T-banekompisar.)

20130118-164959.jpg

20130118-165009.jpg

20130118-165019.jpg

20130118-165025.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *