Det är nu jag borde sammanfatta 2012

På samma sätt som jag sammanfattade 2011.

Men jag orkar inte!

November och december har varit fullständigt utmattande månader – mest på grund av alla de sjukdomar barnen och Barbie haft (två halsfluss, två kräksjukor, en nässelfeber, två valpmagsjukor och en ”valphalsfluss”). Vabbelivabb.

Mannen jobbade båda helgerna innan jul och så snart vi fick ledigt reste vi iväg. Först norrut till svärföräldrarna och sedan söderut till till min familj i Motala.

Igår kom vi hem och ägnade kvällen åt att packa upp och tvätta. Idag är jag helt färdig!

Vilket inte var enligt planerna. Jag hade ju tänkt möblera om huset (”rotera” tre rum). Jag vet inte… Nu har vi halva nyårsafton och hela nyårsdagen på oss att göra det. Vad tror ni? Värt? Eller bättre att slappa och stå ut med knasig möblering?

Och kanske ändå skriva en ”året som gick”. Det har ju faktiskt varit ett banbrytande år 🙂

4 reaktioner på ”Det är nu jag borde sammanfatta 2012”

  1. Åh din stackare, det där skulle väl ha knäckt den bäste! och nu kanske du måste uppfinna en Vav också, som kompliment till Vab… Hoppas nästa år blir bättre. Gott Nytt!

  2. Efter de där två krävande månaderna tycker jag absolut att ni ska slappa, det är ni värda! God fortsättning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.