BNI, BMI och Tête à tête.

Igår var en galet kringflackande dag och eftersom jag i stort sett alltid annars är hemma så terroriserade jag Facebook med incheckningar. Men hann inte blogga.

Klockan sju på morgonen infann jag mig tillsammans med Lars Rambe, som hans gäst, på ett affärsnätverksmöte med BNI i Solna. Jag gillar verkligen idén med nätverkande och att förtagare kan ses under organiserade former och hjälpa varandra med referenser och så vidare. Spännande (och tiiiidig) morgon alltså.

Sedan gjorde jag en hälsoundersökning. Bara sådär och för att jag tänkte att bilen faktiskt kontrolleras mer än kroppen. Och den genomgick besiktningen, kroppen. Allt såg bra ut och (det egentligen väldigt onödiga och ofta missvisande) BMI mättes. Jag är normal, hallelulja!

Lunch med maken på Elverket (han var ledig och barnvakt fixad) följdes av INTENSIV julklappshopping. Många timmar. Och alles är nu inhandlat – yay 🙂

Kvällen avslutatde vi på den sjukt mysiga franska bistron/kvarterskrogen Tête à tête. Så himla fint och genuint ställe. Gå dit om ni har chansen. Underbar mat och trevlig personal. Man kan få sniglar. Och anka!

20121215-143805.jpg

20121215-143814.jpg

20121215-143841.jpg

20121215-143848.jpg

20121215-143856.jpg

En fin dag alltså.

Idag känns allt bra mycket tyngre. Dödsskjutningen i USA kombinerat med barnets nattliga kräksjuka gör sitt till. Livet …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.