Skriv ett vykort för livet! Via Amnesty.

Genom att klicka på den här Amnesty-länken kan du skicka ett vykort direkt till Chiou och Ales (mer info om vilka de är går att läsa via länken) i fängelset – så vet de att någon tänker på dem. Det har jag gjort och hoppas många fler gör det.

Amnesty beskriver sin kampanj såhär:

Ales och Chiou har utsatts för allvarliga människorättsövergrepp och sitter nu fängslade efter bristfälliga rättegångar i Vitryssland och Taiwan. De behöver få veta att de inte är ensamma och bortglömda. Att det finns människor som bryr sig om hur det går för dem. Båda vill gärna få vykort med en hälsning från omvärlden, från dig. Vykorten ger hopp om förändring – och liv till deras dystra fängelseceller.

Vi har det bra. Andra har det inte. Genom några klick kan vi göra skillnad!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.