Nu är det slutspurt!

Igår fick jag manuset budat till mig (coolt va ? :-)) med de absolut sista ändringsförslagen från redaktören. Mest småsaker, men en lite större sak att ”lösa”. Siktar på att det blir helt färdigt på fredag eller senast på måndag.

Jag har fått pressbilderna (eller närmre bestämt 130 förslag på pressbilder) och hittat fem-sex stycken som jag gillar. Av ETTHUNDRATRETTIO. Är en liten smula självkritisk, ja. Nu ska förlaget också titta och föreslå några. Sedan får vi tillsammans komma överrens om vilka som blir bra att använda. Hoppas, hoppas att de tycker som jag!

Och. Kanske det viktigaste av allt just nu: Omslaget är på G att bli helt färdigt. Texten har jag ju levt med i närmre två år, medan omslaget är splirrans nytt och känns superviktigt vid presentationen av boken. Och det blir så BRA. På alla sätt och vis. Längtar efter att presentera det här på bloggen, men måste hålla mig. Herregud, kan det bli maj snart!?

En annan rolig sak är att Morgongåvan tuffar på och säljs bra, framför allt som e-bok. Yay!

19 reaktioner på ”Nu är det slutspurt!”

 1. Men, du är ju författare på riktigt ju! Så himla coolt med allt som händer.

  Sista rycket, alltså? Heja heja heja!

  Kram
  /A

 2. Underbart!! Jobbar med det sista innan jag skickar texten till Ann Ljungberg. Sedan hoppas jag få göra din resa!!
  Och innan dess kanske bli bjuden på din releasefest!! 😉

 3. KUL! Ser fram emot att få läsa din 2:a! Och tack för att du delar med dig av framstegen här.

 4. Åh, vad roligt. Ser verkligen fram emot att se omslaget och läsa vad som finns inuti pärmarna! När kommer den ut?

 5. Det låter verkligen som himmelriket! Jag ser också fram emot maj och att få läsa och se det färdiga resultatet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.