Pressfoto idag

Och jag är nervös!

Samtidigt som det känns urkul och är världslyxigt förstås. Någon ska fixa håret och jag ska bli sminkad. Och fotografen Lars Trangius verkar supertrevlig, engagerad och väldigt duktig.

Men. Det är november. Jag är trött. Blek. Småförkyld. Väldigt mörkhårig! (JätteJÄTTEbra idé att färga det i måndags. Verkligen.) Och blek. Sa jag blek?

Och. Den största frågan, som känns mer ödesmättad än någonsin:

Vad ska jag ha på mig?!

Barbie har för länge sedan tröttnat på min beslutsångest och mitt packande 🙂

20121122-095830.jpg Vad tror ni? Räcker det?

Efter fotograferingen ska jag fika med mamsen och senare har jag date med toppenpinglan Alm. Bra dag.

5 reaktioner på ”Pressfoto idag”

  1. Åh, jag förstår verkligen ångesten. Men när du väl kommer dit kommer du att ha hur roligt som helst! Färgen i ansiktet kan fotografen justera i efterhand så att kontrasten mellan hud och hår inte blir så skarp. Och rådgör med fotograf och stylist om kläder, tycker att det ser ut att vara ett rejält urval som man kan göra olika varianter av. Ni kommer att komma fram till det som både är mest du och som fungerar bra på bild.

    Ha så kul och lycka till!
    /Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.