Jag och Keep it up sjunger/spelar Hoffsten

Här är länken till inspelningen. Lite fredagsunderhållning sådär 🙂

Men det är lite läskigt att lägga ut det såhär. Lika läskigt som det var att spela in. Är helt novis på det området, även om jag sjungit i många år…

Var snälla, ok?

Kram och ha en fin fredag!

19 reaktioner på ”Jag och Keep it up sjunger/spelar Hoffsten”

 1. WHOOP-WHOOP! Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, men WOW vilken häftig röst du har! Gillar det torra soundet i inspelningen också, passar bra. Mer sånt här, säger jag:) (Och angående mitt inlägg igår, jag är inte snäll här. Jag är ärlig.)

  Bra fredagslåt!

  Kram!
  /Anna

 2. Kära Syster

  Ni är ju asgrymma! Skön låt också. Skulle vara kul att höra er live!

  /Elin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.