Trettio minuter

går fort när man får prata fritt om sig själv och sitt skrivande 🙂

Med en extra tilltagen timme, jämfört med tidsuppskattningen på hitta.se, kom jag fram på MINUTEN!

Tur att jag inte körde fel…

20121010-135414.jpg


Väl framme fick jag äta god lunch med det trevliga Rotary-gänget (bland annat min gymnasielärare Anita) och prata. Och sälja Morgongåvor. Väldigt roligt!

Anita, jag och ordförande Barbro.20121010-135436.jpg

2 reaktioner på ”Trettio minuter”

 1. Hej Susanne!
  Jag lyssnade på ditt föredrag på Rotary i Fellingsbro och tyckte det var bra.
  Köpte boken och när jag åkte till Stockholm i torsdags tog med den på tåget. Tur det var tur och retur, men önskade jag åkt från Örebro istf Arboga. Boken var ju så spännande och även kul att läsa om platser jag växt upp på. Jag är en såndär 08. Att du nämde Fredhäll var extra roligt, det är min uppväxtplats!! Odengatan m fl ställen höll jag till på. Det var också de krokar som var runt min arbetsplats innan jag flyttade till Sverkesta. Nämligen Arla på Torsgatan. När jag läste boken förflyttade jag mig till Stockholm igen. När jag läser, blir det bilder i huvudet, vilket förstärker bokens innehåll.
  Har läst ut den och ser med förväntan fram mot nästa.
  Ha en fortsatt bra höst och tack än en gång för ditt föredrag.
  H//Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.