Sådär morgon

Började dagen med ett hurtfriskt facebook-godmorgon klockan 06.30. Trött, eftersom jag sovit med valp ihopkurad mellan benen och femåring med ben slängt över min kropp, men vid gott mod. Sedan gick det utför. Mannen behövde bilen så det blev 45 minuters promenad i ösregn till dagis. Med krasslig skoltjej som ska vara hemma med mig. Valp blev blöt och köldskakig. Och smutsig. Kommer hem till hantverkare som är där Barbie brukar vara.

image

Och i badrummet, vilket omöjliggör rengöring av lerig valp. Och det värsta av allt. Ingen mjölk till kaffet!! Nu har vi barrikaderat oss i tv-rummet. Jag veeet, det är inte synd om mig. EGENTLIGEN. Var bara tvungen att klaga lite. MEN IMORGON ÄR DET BOKMÄSSA!

4 reaktioner på ”Sådär morgon”

  1. Oj! Tycker att du har all rätt att klaga 🙂 Här skiner solen hur höstsoligt som helst. Jag är förstås sugen på att testa om vattnet fortfarande är varmt, men med snorig näsa och ”nästanfeber” är det nog inte att rekommendera. Stannar inne hos badkaret i stället och läser en bok i sängen – utan närvaro av hantverkare och leriga djur – katten var i alla fall ren när jag såg henne för fem minuter sedan 😉 Hoppas dagen blir fin!

    Kram
    //Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *