En kväll. Två releasefester. Tre finfina författarvänner.

Den första festen anordnades av Bokförlaget Bra Böcker, på Fotografiska. Vacker miljö, lyxig plockmat, härliga människor och spännande författare.

Pinglan, den produktiva och begåvade Åsa Hellberg, som nu släpper uppföljaren till storsäljaren Sonjas sista vilja: Sonjas hemlighet. Eftersom jag har läst manuset så VET jag att den är lika bra som debuten 🙂 (Ja Åsa, smiley på den. Är så glad att jag fick den äran.)image

Dag Öhrlund, en annan otroligt produktiv författare, som nu är generös nog att dela med sig av sina erfarenheter i boken Skriv din bok och sälj den.
image

Den tredje författaren på den första releasefesten (som jag inte känner – och pinsamt nog inte ens hann hälsa på igår) var politikern Christer Nylander, som skrivit boken Maktens offer.
image
Åsa och deckarförfattaren/mingelmästaren Varg Gyllander.
image
Äntligen fick jag träffa skådespelerskan/författaren (Dubbelexponering) Susanna Dilber. Vi ska äta köttfärssås tllsammans i höst!
image
Författarduon Buthler/Öhrlund tillsammans med Deckarhusets Joachim.
image
Åsa tillsammans med Ebba som har bloggen Skrivarvisioner.
image
Fler bloggkompisar. Nina och Katarina. Det är så roligt att träffa alla cybermänniskor. IRL!
image

När vi gick fick vi med oss en goodiebag med de tre böckerna och produkter från Fleur de Santé. Tack Bra Böcker. Och ytterligare ett tack för en trevlig fest!

Sedan hoppade Varg och jag in i en taxi och for till kvällens andra releasefest – den för min Hoi-boss och författarkollega Lars Rambe som släpper sin tredje bok, och första skräckroman: Kvinnorna i sjön.

Jag, Lars och Mats Strandberg, en annan person som det var väldigt roligt att träffa ”live”.
image
Hoi´s Sölve Dahlgren. Som var helt osuddig irl.
image

Magnus Jahnsson tillsammans med Cecilia Helle + make.
image

Hans-Olov Öberg och Magnus Zaar.
image

Kära Syster-Anna med Varg.
image

Jag hade LÄTT kunnat hänga kvar på Lars fest lääääänge – och minglat runt med alla författarkompisar – om det inte varit så att jag hade barnvakter som skulle lösas av senast 22. Men tänk så roligt man kan ha på bara några få timmar. Tack igen alla inblandade för en fin kväll!

PS När den däringa nya Ifånen kommer ska jag se till att införskaffa den. Pronto. Såhär gula bilder kan jag bara inte fortsätta att terrorisera bloggen med. DS

8 reaktioner på ”En kväll. Två releasefester. Tre finfina författarvänner.”

  1. Det var jätteroligt att träffa dig med. 🙂 Eller snarare återse. Det låter som om du hade en riktig helkväll. Bara ett proffs hinner väl med två releaser på samma kväll… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.