Glöm inte Ge-bort-en-bok-dagen imorgon!

Såhär beskrivs evenemanget på Facebook:

Ni vet alla de där böckerna man läst och som sen bara står i bokhyllan och samlar damm? Visst borde någon annan få läsa dem?

Nu är det dags igen att ge bort böcker. Det är förstås roligast om många gör det samma dag. Så det blir så där så att bussarna, caféerna, tvättstugorna och arbetsplatserna liksom svämmar över av böcker och pockande läslust!

Så här kan det gå till: skriv en liten lapp med texten ”Varsågod att läs! Ge-bort-en-bok-dagen på fb 15/9-12” Lägg lappen i boken och skjuts iväg med boken till ett bra ställe där någon lässugen boknörd lätt hittar den. (Okej, man måste inte vara boknörd, men lässugen är alltid bra att vara).
Kul idé va?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.