Sjunger. Skriver.

Förra veckan repade jag två kvällar, med de två olika band jag sjunger i. Och så övade jag vid två tillfällen dagtid med Ola som jag sedan sjöng tillsammans med på bröllopet i lördags. Makalöst roligt!

Den här veckan blir det ingen sång. Däremot är veckan fylld av skriv och skrivrelaterade aktiviteter. Jag har en slags deadline imorgon, skulle man kunna säga. Berättar snart mer 🙂

Barbie Boll gillar inte när matte har deadline. Barbie tycker att matte Boll ska sluta knappa på datorn och istället LEKA. Alternativt gå på promenad. Vilket faktiskt är väldigt bra för matte Boll. Frisk klar höstluft, sol och möten med andra hundar och mattar ger bra perspektiv. image Och det kommer ju faktiskt en kväll. När barn och Barbie sover stilla. Och mannen pysslar med sitt. DÅ!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.