Idag är mina tankar hos Pamela

Denna alldeles makalöst trevliga människa. Vi lärde känna varandra i våras och i somras hade vi en helkväll tillsammans. Någon vecka efter att vi sågs föll hon ihop. Och fick snart ett väldigt tungt besked av läkarna. En tumör. I huvudet.

Sedan dess har hon kämpat. Tränat hårt och förberett sig för idag. Och imorgon. Då hon står inför sitt livs match. Här skriver hon, modigt och starkt, om hur det känns. När man åker in till Karolinska för operation och inte riktigt vet hur det kommer att se ut sen. Livet efter.

Och idag är som sagt alla mina tankar med dig Pam. Allt annat än att du ska besegra den här fucking jäkla XXX-sjukdomen känns puttigt och fjuttigt.

Igår planerade vi en helkväll snart igen. Den ser jag fram emot.image

1 reaktion på ”Idag är mina tankar hos Pamela”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.