Kalasdag

Så här såg det ut imorse när liten fyllde fem. image

Varje år påminns vi om den där dagen hon kom. Minns exakt skräcken. Då läkarna ropade ”hon måste ut – nu” och det bara tog åtta minuter för dem att rulla mig två våningar upp, söva mig, öppna min mage och plocka ut henne. LÄTTNADEN då hon kom ut – levande, skrikande (tydligen, jag sov ju) och opåverkad av det som hänt. Jag är så tacksam över att vi bor i ett land, i en stad, där läkarna har resurser att göra sådana ingrepp. Så lycklig över att hon finns hos oss. Världens finaste femåring. Här som liten kylskåpsmagnet.
image

Barbie Boll betraktar paketöppningen.

image

Storasyster pimpar morgonfrissan.

image

Mitt på dagen fick jag lite skrivtid eftersom mannen var ledig. Yay!

Sedan hade vi kalas för tio härliga ungar. Femåringen var jättenöjd med sin födelsedag och somnade med skratthicka. Mamman är nöjd med dagen och somnar fullständigt utmattad 🙂

2 reaktioner på ”Kalasdag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *